farjor

Att åka med Scandlines färjor

Posted on Posted in Resor

Att åka färja är något som roar många. Här handlar det ofta om mycket snack rörande alla de färjelinjer som trafikerar Helsingfors och Åbo. Naturligtvis kommer det vara de som kallas för partyresorna, men det är inte alltid du behöver göra samma resa för att ha roligt. Här finns det ett bra val i ett företag som heter Scandlines. Denna researrangör över det blå havet arrangerar regelbundet resor mellan Danmark och Sverige. För dig som vill åka lite längre, kommer du att kunna ta dig över till Danmark och komma till Tyskland från både Rädby och Gedser. Hur du än väljer att åka, kan det vara ett mycket trivsamt sett att resa istället för att flyga till din destination.

Denna färjelinje är kanske inget som reser med när du vill festa till på en båt med mycket att göra. Det kommer dock att vara ett av de trivsammaste och roligaste sätten att resa för att komma till Danmark, uppleva landet för att sedan fara vidare till Tyskland. Naturligtvis kommer dessa färjor även att ha en restaurang där du kan beställa mat och dryck under resan. När du väljer att åka till Danmark med Scandlines, kommer du att behöva ta dig till Helsingborg, då det är denna stad som resan går från.

Detta är Scandlines fartyg

Detta rederis fartyg kommer att vara mycket väl säkrade och moderna, vilket gör att du som resenär alltid kommer att kunna känna dig trygg och säker på vattnet. Något som också satsas mycket på är att skapa en bra reseupplevelse för gästerna. Det betyder att det satsas mycket på mat och dryk, vilket gör att din resa kan bli en gastronomisk upplevelse. Det kommer även att finnas butiker ombord, vilket gör att du som önskar kan handla parfymer, vin, sprit, öl och godis. Helt enkelt kommer du att trivas när du åker med Scandlines.

Priset på din resa mellan Tyskland och Danmark

Om du är den som vet att du vill ut på ett litet äventyr i tid, kommer du som vill kunna boka i förväg. Det betyder att du kan få en tur och returresa med detta rederi mellan exempelvis Rostock och Gedser för bara 33 euro. Helt enkelt kommer det priset att slå det mesta du har betalt för att få en härlig resupplevelse tidigare. Kanske blir det du som provar en resa med Scandlines nästa gång du ska ut och resa. Prova!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *